Слайд 2
Pie Crust Ingredients
This recipe calls for:
2 cups flour
I teaspoon salt
1
tablespoon sugar
6 tablespoons butter
6 tablespoons shortening
ice water
Ингредиенты для коржа:
2 чашки
муки
1 ч.ложка соли
1 ст.ложка сахара
6 ст.ложек масла
6 ст.ложек разрыхлителя
Холодная вода
Слайд 3 Pie Crust Utensils
For this recipe you will need:
1 Mixing
Bowl
Rolling pin
Knife
Measuring spoons
Measuring Cups
Blender (in picture, I know, it sounds
electric, but it isn't)
Cutting Board
9 inch Pie Pan (smaller is ok, but no bigger)
1 миска
Скалка для теста
Нож
Мерная ложка
Мерная кружка
Блендер
Разделочная доска
Противень
Слайд 4First Step: Mixing the Pie Crust Ingredients
Warm the butter in
the microwave until it is soft, but not melted.
Mix in
a large bowl:
2 cups flour
I teaspoon salt
1 tablespoon sugar
Then cut in using the blender:
6 tablespoons butter
6 tablespoons shortening
and ice water
Растопите масло в микроволновке, масло должно быть мягким
Смешайте в большой миске: 2 чашки муки, 1 ч. Ложку соли, 1 ст.ложку сахара
Взбейте блендером: 6 ст. ложек масла, 6 ст.ложек разрыхлителя и холодную воду
Слайд 5 Second Step: Chill the Pie Dough
Wrap your pie crust
in plastic wrap. Then place in refrigerator for 20 or
more minutes, while you make the pie filling.
Слайд 6Apple Pie Filling Ingredients
For the apple pie filling you need:
5 Peeled Apples
1 Cup Sugar
2 Tablespoons Flour
1/2 Teaspoon Cinnamon
1/4 Teaspoon
Salt
1 Tablespoon Cider Vinegar
1 Tablespoon Lemon Juice
5 почищенных яблок
1 стакан сахара
2 ст. ложки муки
½ ст. ложки корицы
¼ ст. ложки соли
1 ст. ложка яблочного уксуса
1 ст. ложка лимонного сока
Слайд 7Mix Filling
1) Peel and slice your apples
2) Then mix
in large mixing bowl all using ingredients (1 cup sugar,
2 tablespoons flour, 1/2 teaspoon cinnamon, 1/4 teaspoon salt, 1 tablespoon vinegar)
3) Add apples
Почистить и тонко порезать яблоки
Затем перемешать все остальные ингредиенты
Добавьте яблоки
Слайд 8Put the Pie Together
First Step: Cut
Now that your pie crust
has had plenty of time to cool, divide it into
two, equal halves.
Second Step: Rolling Pie Crust
Roll one of the balls of pie crust out until it is around 1/8th of an inch thick.
Third Step: Putting Crust in Pie Pan
Four Step: Add apple filling
Fifth Step: Putting Top Pie Crust On Pie
Sixth Step: Baking Apple Pie
Bake your pie at 400 degrees for 50-60 minutes.